Laboris.net

Assistant Comercial

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de CataluñaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes a on es requereix la participació dels agents socials. Les empreses associades són pimes de tots els sectors d´activitat: indústria, comerç, serveis, construcció, etc.
El seu principal objectiu, és aconseguir que les pimes tinguin un marc el més favorable possible per al seu desenvolupament.
De forma paral.lela, ofereix un ampli ventall de serveis d´assessoria i consultoria en diferents àrees -Recursos Humans, Jurídic, Laboral, Medi ambient, Internet i noves tecnologies, Subvencions i ajudes, Internacional, etc-, cobrint així les necessitats de les seves empreses associades. La central està ubicada a Barcelona, encara que disposa de seus territorials a Girona, Tarragona, Manresa, Lleida, Granollers, Sabadell, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Montsià, Reus, entre d’altres delegacions. Ver menos

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes ... Ver más
Ver más

Datos de la oferta de empleo

Descripción del puesto vacante

 • Assistant Comercial
 • Categoría Atención al cliente y Telemarketing (Televenta)
 • Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
 • Vacantes 1
 • Verdalia, empresa dedicada al disseny, fabricació i distribució de gespa artificial a Espanya i Portugal, ubicada a Sant Feliu de Llobregat, precisa incorporar un/a:

  Assistant Comercial

  Les seves funcions es centraran en gestionar i atendre la cartera de clients: venda telefònica de gespa artificial, realització de pressupostos, seguiment, presentació del producte i enviament de mostres.

  Requisits:
  Experiència mínima d'un any en atenció al client en emissió i/o recepció de trucades en departament comercial, preferentment habituat/-da a la venda telefònica. Domini del català i castellà. Informàtica: Microsoft Office.
  Persona proactiva, resolutiva i amb habilitats comunicatives.

  S'ofereix:
  - Incorporació immediata.
  - Jornada completa.
  - 6+6+indefinit.
  - Salari 12.000 bruts anuals fixes

Se requiere

 • Ciclo Formativo Grado Medio, FP 1
 • Experiencia: Entre 1 y 3 años

Se ofrece

 • Jornada: Jornada completa

Fórmate para trabajar

Resumen de oferta

EmpresaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña Oferta de empleo Assistant Comercial Lugar de trabajo Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) JornadaJornada completa

Ver todas las ofertas de trabajo de esta empresa


Imprimir oferta

Recibe gratis en tu e-mail ofertas similares

Avisar de un error

Enviar por E-mail y compartir:

Enviar por e-mail Google plus

Anuncios Google

Mapa de la zona

Síguenos en Laboris en tu móvil Recomiéndanos Favoritos Ayuda Acerca de Laboris.net Condiciones de uso Política de privacidad Ofertas de empleo

Laboris.net cumple con la ley orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal © 2018 Schibsted Classified Media Spain, S.L.