Laboris.net

Becari/a departament de Màrqueting

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de CataluñaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes a on es requereix la participació dels agents socials. Les empreses associades són pimes de tots els sectors d´activitat: indústria, comerç, serveis, construcció, etc.
El seu principal objectiu, és aconseguir que les pimes tinguin un marc el més favorable possible per al seu desenvolupament.
De forma paral.lela, ofereix un ampli ventall de serveis d´assessoria i consultoria en diferents àrees -Recursos Humans, Jurídic, Laboral, Medi ambient, Internet i noves tecnologies, Subvencions i ajudes, Internacional, etc-, cobrint així les necessitats de les seves empreses associades. La central està ubicada a Barcelona, encara que disposa de seus territorials a Girona, Tarragona, Manresa, Lleida, Granollers, Sabadell, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Montsià, Reus, entre d’altres delegacions. Ver menos

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes ... Ver más
Ver más

Datos de la oferta de empleo

Descripción del puesto vacante

 • Becari/a departament de Màrqueting
 • Categoría Marketing (Marketing)
 • Barcelona (Barcelona)
 • Vacantes 1
 • PIMEC, patronal de les micro, petites i mitjanesempreses de Catalunya, està en disposició d'incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per al nostre departament de Màrqueting a la província de Barcelona.

  A PIMEC podràs adquirir experiencia professional i posar en pràctica elsconeixements adquirits en els teus estudis actuals.

  Col•laboraràs i donaràs suport al Departament de Màrqueting, amb el Reports Google Analytics (volem fer més del que fem actualment, mirant visites o pàgines més visitades). Reports xarxes (quines publicacions són més populars, quins formats criden més l’atenció, etc.). Estudis dels usuaris en xarxes (quins altres grups segueixen, perfils, interessos, etc.). Canvis fitxes serveis- personalitzar amb diferents logos o dades de contacte (territoris, sectorials). Actualització Catalog player. Millores web (etiquetes i canvis de imatge, entre d’altres)

Se requiere

 • Requisitos mínimos:
  Cerquem estudiants amb capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i interès per l'àmbit empresarial, social i institucional.

  Pensem en estudiants que estiguin cursant estudis universitaris o de Cicle de Màrqueting , que hagin superat el 50% de crèdits i puguin fer conveni de pràctiques. Habituat/-da a treballar amb eines informàtiques, a l'entorn Internet i xarxes socials, amb ampli domini de les llengües castellana i catalana (mínim nivell C).
  És imprescindible poder signar un conveni de pràctiques amb la universitat (tenir més del 50% dels crèdits aprovats).

  Incorporació el mes de setembre en horari de tardes
  .

Fórmate para trabajar

Resumen de oferta

EmpresaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña Oferta de empleo Becari/a departament de Màrqueting Lugar de trabajo Barcelona (Barcelona)

Ver todas las ofertas de trabajo de esta empresa


Imprimir oferta

Recibe gratis en tu e-mail ofertas similares

Avisar de un error

Enviar por E-mail y compartir:

Enviar por e-mail Google plus

Anuncios Google

Mapa de la zona

Síguenos en Laboris en tu móvil Recomiéndanos Favoritos Ayuda Acerca de Laboris.net Condiciones de uso Política de privacidad Ofertas de empleo

Laboris.net cumple con la ley orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal © 2017 Schibsted Classified Media Spain, S.L.