Laboris.net

Soldador/a

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de CataluñaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes a on es requereix la participació dels agents socials. Les empreses associades són pimes de tots els sectors d´activitat: indústria, comerç, serveis, construcció, etc.
El seu principal objectiu, és aconseguir que les pimes tinguin un marc el més favorable possible per al seu desenvolupament.
De forma paral.lela, ofereix un ampli ventall de serveis d´assessoria i consultoria en diferents àrees -Recursos Humans, Jurídic, Laboral, Medi ambient, Internet i noves tecnologies, Subvencions i ajudes, Internacional, etc-, cobrint així les necessitats de les seves empreses associades. La central està ubicada a Barcelona, encara que disposa de seus territorials a Girona, Tarragona, Manresa, Lleida, Granollers, Sabadell, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Montsià, Reus, entre d’altres delegacions. Ver menos

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes ... Ver más
Ver más

Datos de la oferta de empleo

Descripción del puesto vacante

 • Soldador/a
 • Categoría Administración y Oficina (Administración)
 • Vilafranca del Penedès (Barcelona)
 • Vacantes 1
 • PIMEC en col•laboració amb el SOC ha engegat el Programa Fem Ocupació per a Joves amb l'objectiu de inserir 100 joves en el mercat de treball.

  Els requisits són:

  - Edat entre 18 a 29 anys.
  - Formació finalitzada en ESO, Batxillerat o CFGM, amb títol acreditable.
  - No seguir estudis reglats en aquests moments.
  - Estar actualment a l'atur.
  - Experiència mínima de 6 mesos com a soldador/a.
  - Coneixements en electricitat.

  T'oferim:
  -Contractació laboral mínima de 6 mesos, amb possibilitats de continuar.
  -La possibilitat de participar en un Programa engrescador que et permetrà millorar les teves competències professionals i la teva ocupabilitat.
  -Rebràs una formació professionalitzadora i orientació laboral

Fórmate para trabajar

Resumen de oferta

EmpresaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña Oferta de empleo Soldador/a Lugar de trabajo Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Ver todas las ofertas de trabajo de esta empresa


Imprimir oferta

Recibe gratis en tu e-mail ofertas similares

Avisar de un error

Enviar por E-mail y compartir:

Enviar por e-mail Google plus

Anuncios Google

Mapa de la zona

Síguenos en Laboris en tu móvil Recomiéndanos Favoritos Ayuda Acerca de Laboris.net Condiciones de uso Política de privacidad Ofertas de empleo

Laboris.net cumple con la ley orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal © 2017 Schibsted Classified Media Spain, S.L.