Laboris.net

Técnico de corte

PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de CataluñaPIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Cataluña

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes a on es requereix la participació dels agents socials. Les empreses associades són pimes de tots els sectors d´activitat: indústria, comerç, serveis, construcció, etc.
El seu principal objectiu, és aconseguir que les pimes tinguin un marc el més favorable possible per al seu desenvolupament.
De forma paral.lela, ofereix un ampli ventall de serveis d´assessoria i consultoria en diferents àrees -Recursos Humans, Jurídic, Laboral, Medi ambient, Internet i noves tecnologies, Subvencions i ajudes, Internacional, etc-, cobrint així les necessitats de les seves empreses associades. La central està ubicada a Barcelona, encara que disposa de seus territorials a Girona, Tarragona, Manresa, Lleida, Granollers, Sabadell, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Montsià, Reus, entre d’altres delegacions. Ver menos

Datos de la empresa

PATRONAL. CONFEDERACIÓN EMPRESARIAL MULTISECTORIAL CATALANA.
PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, és la Patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i com a tal, està present en totes aquelles institucions i organismes ... Ver más
Ver más

Datos de la oferta de empleo

Descripción del puesto vacante

 • Técnico de corte
 • Categoría Periodismo y Comunicación (Comunicación)
 • Barcelona (Barcelona)
 • Vacantes 1
 • Descripció
  PIMEC en col·laboració amb el SOC ha engegat el Programa Fem Ocupació per Joves amb l'objectiu de inserir 100 joves en el mercat de treball. Els requisits per participar al programa són:

  - Edat entre 18 a 29 anys.
  - Formació finalitzada en ESO, Batxillerat o CFGM, amb títul acreditable.
  - Portar més de 3 mesos sense estudiar - Estar actualment a l'atur.

  - Tasques d'empresa de carpinteria d'alumini, tant de muntatge com de fabricació

Se requiere

 • Ciclo Formativo Grado Medio, FP 1
 • Especialidad de Comercio y Marketing
 • Experiencia: Entre 1 y 3 años

Se ofrece

 • - Contractació laboral mínima de 6 mesos, amb possibilitats de continuar.
  - La possibilitat de participar en un Programa engrescador que et permetrà millorar les teves competències professionals i la teva ocupabilitat .
  - Rebràs una formació professionalitzadora i orientació laboral.

Fórmate para trabajar

Síguenos en Laboris en tu móvil Recomiéndanos Favoritos Ayuda Acerca de Laboris.net Condiciones de uso Política de privacidad Ofertas de empleo

Laboris.net cumple con la ley orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de protección de datos de carácter personal © 2017 Schibsted Classified Media Spain, S.L.